cissif

Diabetes/CrossFit/LCHF

Glatt överraskad!

Kategori: LCHF min mat

Måste få lov att säga att maten som man serverade på Turkish Airlines plan från Sverige var över all förväntan! Man fick en meny i vilken de radade upp tillbehör, dessert och två olika val av varm mat.
Jag och coach tog en beef burger med potatisgratäng samt aubergine- och tomatröra. Potatisgratängen, bönorna (tillbehöret), desserten och brödet åt ingen av oss - men man höll sig bra på biffen och auberginen :) De serverade någon sorts färskost till kexen och den kunde vi också äta till... Smaken på maten var faktiskt himlarns bra!

Vi mellanlandade i Istanbul innan vi for vidare till vår slutdestinaton, på det planet serverade de endast mackor men vi hade käkat lite medhavda nötter som mellis så vi klarade oss bra ändå ;)

Vi kom fram till hotellet ganska sent (20:30) så det vart en sen buffémiddag (bilden). Jättemycket att välja på och gott om alternativ för mig och coach! Ostar, sallader, salladsröror, dressingar, fyllda svampar, minilammgryta, ägg, olivoljor, kycklingbitar, tillagade grönsaker... Puh! Det är nu man måste ta liiiite lite av varje och äta långsamt ;D

Ganska trötta av resan gick vi upp till rummet efter en kort promenad runt hotellet.

Frukostbuffén var lika fantastisk den: ostar, charkuterier, ägg, varma och kalla grönsaker, nötter, yoghurt, korv, rökt lax, tonfisk...

Det här kan bli riktigt bra dagar ur kostsynpunkt och jag behöver inte oroa mig att inte ha något alternativ - skönt! Maten som serveras här KÄNNS ganska naturlig och som att den inte innehåller för mycket konstiga ämnen och tillsatser.

Nähäpp... Tråkigt nog är det mulet och ganska kyligt idag; ingen idé att försöka ligga vid poolen. Närmsta stad är väldigt lånt bort så vi får se vad vi ska hitta på - någon form av motion blir det helt säkert i alla fall!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: