cissif

Diabetes/CrossFit/LCHF

Torsdags....fisk?

Kategori: LCHF min mat

 
Hör och häpna; det blev fisk två gånger förra veckan! Händer aldrig eftersom att Karln inte är så förtjust i firre, men den här gången lyckades jag smyga in det ;)
 
Kokt torsk med smör-, bacon- och äggsås! Hittade receptet här
 
Smörsåsen
1 pkt knaperstekt bacon
2 kokta ägg
150 g smör
 
Stek baconet och låt rinna av på papper. Smölt smöret i en stekpanna och tillsätt baconet och de skurna kokta äggen. 
Känns inte helt kosher att blanda smör och bacon, men det var jättegott!
 
Fisken
Torsk (färsk som jag hade fryst in)
Salt
Vatten
 
Koka upp lättsaltat vatten, skär fisken i bitar. Stäng av plattan och lägg i fisken - låt ligga kvar 5-10 minuter beroende på storleken på bitarna.
Eftersom att såsen är salt i sig behöver man inte salta fisken så mycket!
 
Till det här åt vi kokt vit sparris (och det gick hem hos Karln ;D)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: