cissif

Diabetes/CrossFit/LCHF

Aglio e olio

Kategori: LCHF min mat

 
Det blev en väldigt sen träning och därmed också sen middag igår, men som tur var hade jag förberett pastan, som skulle användas till måndagsmiddagen, i söndags! *låter som de gamla tv-kockarna! ;D
Plastade in tallriken och den höll sig riktigt bra i kylen :)
 
Lätt som en plätt att göra LCHF-pasta aglio e olio:
4 vitlöksklyftor
0,5 färsk chili
0,75 dl olivolja
Salt
Färsk basilika
 
Tryck till 2 av vitlökklyftorna (ska fortfarande vara hela), lägg i dem tillsammans med chilin i olivoljan, salta och hetta upp. Låt fräsa en stund och pressa därefter i de resterande vitlökarna. Ska inte få alltför mycket färg!
Plocka ut de hela vitlökarna och chilin, dra bort kastrullen/stekpannan från plattan och vänd ner pastan så att det kommer olivolja på varje strå. Hacka basilika och blanda i
 
Till det åt vi finriven parmesanost och zucchini som Karln hade stekt i olivolja *jäklarns gott*
Buon appetito!
 
 
    
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: